Louisiana

Freya Dalsjø

“Som designer skaber man et vision, et forslag i form af ens kollektion, som så kan inspirere dem, der ser det, til at skabe nye udtryk med andre sammensætninger. Tøj kommer til sin ret på en helt anden måde i brugen på gaden af en personlighed”.

Freya

Freya Dalsjö er et af nyere dansk designs vigtige navne. Hun er kun 24 år gammel, og alligevel har hun allerede indtaget sin plads i toppen blandt tunge spillere som Kopenhagen Fur.

Det interessante ved Freya er hendes holdning til forskellen mellem kunst og trends. Som designer leger hun med kroppens proportioner og stiller spørgsmål ved disse. Hendes ønske er at skabe tøj til stærke kvinder, der ikke er bange for at anerkende sig selv – inklusiv de mere dystre sider, som måske ikke altid bliver vist frem. En af de seneste kollektioner er designet med en form for “morgenstemning” over sig. Den skal signalere kvinden i hendes rolle om morgenen, hvor hun er helt sig selv uden nogen form for maske, der bliver ansigtet udadtil mod omverdenen i løbet af dagen.

freya dalsjø aw14

Med sit design har Freya formået at udfordre den, der betragter hendes værk, og jeg elsker det! Det lykkedes fantastisk, må man sige, og selvom hendes lækre kreationer måske ikke ligger inden for nærmere rækkevidde, så er hendes tankegang og måden at bruge kroppen og kunst på, meget inspirerende og tankevækkende.

Glæd jer til at se mere til Freya Dalsjø brandet, som heldigvis har store planer om at lade designerdrømmen blomstre fremover!

//A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louisiana