Verdens bedste tombola

Som mange af jer læsere elsker vi mode. At se nye trends spankulere ned af catwalken i form af smukke modeller iklædt designernes nyeste påfund. At sidde i timevis og se fashionshows, læse modemagasiner og blive inspireret af andres ideer og stil. Der findes intet bedre!

Karl Lagerfeld's spring/summer 2014 show for Chanel at Paris fashion week.

Men, men, men…

Inden vi helt og fuldkomment overgiver og fordyber os i den nye sæsons tendenser og trends, skal vi huske, at moden blot er et tilbud – lidt ligesom en tombola, hvor man frit kan vælge fra alle hylder og finde det, der falder bedst i ens smag. Designere er ikke diktatorer, der bestemmer, hvad der er hot, og hvad du absolut skal skille din garderobe af med i en fart! De designer hver især ud fra en individuel kunstnerisk tankegang med et blik på nutiden – og bare fordi der måske ikke er overflod af sorte items på Chanels SS14 show, så betyder det altså ikke, at sort er et totalt no go denne sæson!

XmaS7nND8z5l

Desværre må vi nok også erkende, at vi ikke alle sammen kan følge med på det hele og åle os ned i super korte croptops,  eller transparente materialer, som kun overlader ganske lidt til fantasien. Som Uffe Buchard siger, så kræver denne trend et vaskebræt og ikke vinterbildæk! Word, Uffe.

Moden er jo egentlig bare en smuk form for kunst, der gør det muligt for alle at skabe sig en personlig stil og “finde sig selv”. Ved at snuppe de muligheder, moden giver os, kan vi skabe det bedste visuelle ved os selv – og det er en meget bedre løsning end at klæde sig i alt, hvad der er set på catwalken!

//A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ghost